Éjszakai túra !!VÁLTOZÁS!!

Kedves Természetbarátaim!

A vadászokkal való egyeztetés során úgy döntöttünk, hogy a szept. 27-re meghirdetett Éjszakai Tájékozódási Túrát későbbi (valószínűleg októberi) időpontra tesszük. Ezért megértéseteket és türelmeteket kérjük. Ám ha valaki szeretne ezen az estén is sétálni egyet, a meghirdetett helyről és időben (szept. 27. 19.30 óra, Gyermektábor) indul egy túra, amit világító-dobókorongokkal és labdával igyekszünk színesíteni (emlékeim szerint tavaly ez a fenyegető eső miatt elmaradt). Szeretettel várom a falu apraját-nagyját!

Az alábbi program októberben kerül megrendezésre:

Éjszakai? Tájékozódási? Túra? Mindhárom, egyben!

Folyamatos indítással bocsátjuk útjukra a vállalkozó családokat, baráti társaságokat, hogy a rajtnál kapott térkép alapján felkeressék a megjelölt helyeket és azt a menetlevelükön igazolják. Az igazoló pontok közti útvonal tetszőleges, az időt pedig mérjük a célba való visszaérkezésig. Másnap honlapunkunkon közzétesszük a sorrendet, kik voltak a legpontosabbak és leggyorsabbak.
A lényeg persze nem ezen van, hiszen kisgyerekes családokat is bíztatunk, hogy jöjjenek, sétáljanak egyet!
A különböző szintű (nehézségű és hosszúságú) pályák legnehezebbikén 10, tájfutó-bójával megjelölt helyet kell felkeresni és ott szúróbélyegzővel igazolni a menetlevelet.
Majdnem újhold lesz (meg akár felhő is), így zseblámpa szükséges!

Hozzászólás küldése

Az e-mail címed nem adjuk meg másnak. Amegjelölt mezőket kötelező kitölteni *

*
*