Havi bejegyzések: november 2010

Budapest – Lébény zarándoklat

Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket 2010. december 1-én, 17 órakor a győrújbaráti evangélikus gyülekezeti teremben (Kiss János u. 8.). Beszélgetés, fotó- és filmvetítés a Budapest-Lébény zarándokútról. További részletekért érdeklődj Kocsár Károlynál (06/30 444 7021). . .

Ajándék a moldvai csángóknak

FELHÍVÁS A Keresztény Egyesület Győrújbarát az elmúlt évben szervezett először karácsonyi csomaggyűjtési akciót. Nagy siker arra indított bennünket, hogy idén szélesebb körben hirdessük meg programunkat. Készítsünk ajándékcsomagot egy csángó gyermeknek! A moldvai csángók szegénysége számunkra szinte elképzelhetetlen, a napi megélhetés előteremtése általában kimeríti a család lehetőségeit. Az a csomag, melyet mi készítünk, és közvetlenül juttatunk […]

Mézeskali, méhviasz gyertya, pantomin

Szeretettel várunk mindenkit 2010. december 12-én vasárnap 2 órától egyesületünk programjára: Mézeskalács szaggatás és díszítés Méhviaszgyertya készítés Helyszín: Művelődési ház A részvétel ingyenes. Ha tudsz, hozz magaddal mézeskalács-szaggató formát, nyújtódeszkát, sodrófát. Illés Teofil a sokoldalú művész-bűvész szórakoztat majd minket.