Tábor

Kedves Falubarátok!

Még a tavasszal tettem ígéretet, hogy idén próbának, később esetleg rendszeressé téve, szervezek napközis tábort a gyerekeinknek.
Közben változtak a körülményeim, de igyekszem a vállalásnak eleget tenni, de előzetesen szeretném felmérni az igényeket ill. a lehetőségeket.
A Sokoró alapítvány teljes birtokát napi 10.000 Ft-ért kaphatjuk meg 2008.08.18-22-ig.
A napi program 9.00-16.00-ig tartana, de ha szükséges, 8.00-17.00 óráig megoldjuk a felügyeletet.
A Sarokház étterem ebédjét nettó 670 Ft/fő-ért kapnánk, gyümölcsről, műzli szeletről, péksüteményről uzsonnára kb. napi 250 Ft/fő-ből tudnánk gazdálkodni. Kb. 7.000 Ft/fő ami a vegetáció részét illeti. Ezen felül kézműves foglalkozások anyagköltségei meg előadói díjak jöhetnek szóba, ha akarunk ilyet, de nem feltétlenül kell.
A programok túra, sport, játékok, zene és irodalom témák köré csoportosulnának. Kb. 15 főig ezt egyedül is vállalom, bár jó ötletnek tartom, hogy naponta más-más házaspár segítene be. Az ovónő segítőmre sajnos nem számíthatok, így az is megoldásra vár, ha többen szeretnének jönni, ill. ha sok a kicsi.
Aug. 20. szerda. Kérdéses nap.

Kérlek benneteket, hogy 2008.07.18-ig e-mailben jelezzétek vissza, hogy mely gyermekeitek (életkor megjelölésével) vennének részt, valamint ötleteiteket, segítő ajánlataitokat is ide várom: halasza@vipmail.hu!

Halász Attila

Hozzászólás küldése

Az e-mail címed nem adjuk meg másnak. Amegjelölt mezőket kötelező kitölteni *

*
*