Akadálypályával kombinált túra

Az eddigi élénk érdeklődésen felbuzdulva nagy örömmel szervezzük a következő Falubarát-természetbarát megmozdulást, egy akadálypályával kombinált családi túrát.
2007.05.26-án, szombaton 9.00 órára várunk minden érdeklődőt a Gyermektáborba, ahonnan rövid tájékoztatás után folyamatosan indítjuk a családi-baráti-utcabéli alapon szerveződő csapatokat. Feladatuk egy 3 km hosszú 50 m szintkülömbséget tartalmazó (95 %-ban babakocsival is járható!) kijelölt erdei úton végighaladni és a közbe eső állomásokon lévő, falunkhoz vagy környezetéhez kötődő csapatfeladatokat megoldani. Az utolsó vadregényes szakasz megtétele után (ez a babakocsi szempontjából kritikus rész) egy eldugott erdei tisztáson gyűlünk össze, ahol nomád körülmények között lesz lehetőség pihenni, játszani, ebédelni, piknikezni. Szakácsaink gulyás jellegű, egytálételt készítenek ebédre, enyhén ízesítve így gyereke is fogyaszthatják. Ára 300 Ft, féladag 150 Ft. Ebédet csak előzetes jelentkezés alapján tudunk adni, ezért kérlek jelezd ezirányú igényedet a szeli@kontur.hu címre.
A Gyermektáborhoz önállóan visszatérni egy kb. 700 m hosszú, szintén kijelölt úton lehet.
Mindenkinek javasoljuk az időjárásnak megfelelő túra- vagy sportos öltözetet; a tervezett napi programnak megfelelően italt, élelmet és ha fér a batyuba: plédet, szabadtéri játékot!
A tervezett útvonal az \"aktuális\" rovatban tekinthető meg.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

Hozzászólás küldése

Az e-mail címed nem adjuk meg másnak. Amegjelölt mezőket kötelező kitölteni *

*
*