Túra – vetélkedő – ebéd

Egyesületünk Halász Attila vezetésével, 2007.05.26-án szombaton családoknak (csapatoknak) szóló VETÉLKEDŐVEL KOMBINÁLT TÚRÁT szervez. 9 órakor indulunk a Gyerektáborból és kb. délre érkezünk egy eldugott erdei tisztáson, kb. 800 m-re a tábortól. Itt szakácsaink ebédel várják a résztvevőket.

A pálya, amelyen a csapatoknak önállóan kellene végigmenni 3 km hosszú, 50 m szinttel, kiszalagozott jól követhető erdei utakon vezet, kritikus pontokon állomásokkal. A tervek szerint 5-8 olyan állomás lenne, ahol önkéntesek koordinálásával kellene falunkhoz, annak hagyományaihoz ill. környezetéhez kapcsolódó, elsősorban manuális csapat-feladatot megoldani.

SEGÍTŐKET KERESÜNK a vetélkedő lebonyolításához. Információ és jelentkezés Halász Attilánál, a halasza@vipmail.hu címen.

Az ebéd egytálétel lesz, gulyás jellegű, enyhén ízesítve (gyereke is fogyaszthatják). Ára 300 Ft, féladag 150 Ft. EBÉDET CSAK ELŐZETES JELENTKEZÉS ALAPJÁN TUDUNK ADNI, ezért kérlek jelezd felém ezirányú igényedet a szeli@kontur.hu címre. (Fizetni nem kell előre, csak a helyszínen.)

Szeli Zalán

Hozzászólás küldése

Az e-mail címed nem adjuk meg másnak. Amegjelölt mezőket kötelező kitölteni *

*
*