2022. év végi menetrend

Kedves vívók, Szülők!

12.06-án, kedden, csak az újonc vívóknak lesz Réka nénivel edzés.

Ugyanez a nap a határideje a 12.10-i komáromi versenyre való nevezésnek (versenykiírás az előző bejegyzésben). Szokás szerint leírom, hogy mik az utolsó információim, kérlek jelezzetek vissza emailben (halaszatiszovetkezet@gmail.com) vagy telefonon (30-9919606):

Törpiknél úgy tudom jön: Szandra, Flóra, Ábel, Marci, – kérdéses Zsuzsi, nem jön Zsiga és nem tudok Emilről.

Gyerekeknél nem tudok még Tituszról.

Serdülőknél jön: Petra, Bori, valószínűleg Imi, Boldi kísérőnek, nem jön Julcsi.

Freeben várom a nagyok jelentkezését, senkiről nem tudok biztosat. Egy zsűrit bejelentek mindenképpen, Laurával tudtam beszélni erről, hogy vállalkozik.

Emlékeztetőűl írom, hogy én kb. 14.00 óráig tudok ott lenne, valószínűleg a fiamat is majd haza kellene segíteni (odafelé viszont sokakat el tudok vinni szükség esetén, végre megvan az autóm :)) Beszélgetésünkkor kiderült, hogy ez szül némi bizonytalanságot délután. Néha van ilyen helyzet, hogy teljesen önállóan talpra kell állni, képesek is vagytok erre, javaslatom szerint ez senkit ne tartson vissza!

12.15-én, csütörtökön tartjuk az év utolsó teljes létszámú edzését, erre várjuk az összes újoncot lehetőség szerint 19.30-ig. Játszunk, vetélkedünk…

12.20-án, kedden – megbeszélés szerint – még tudunk jönni a szokásos 1 órára (tapasztalatom szerint az utolsó hét azért elég zsúfolt szokott lenni egyéb programokkal), de 12.22-01.08.-ig zárva lesz a csarnok (és tudomásom szerint iskolai szünet is lesz), így a 2023-as első edzés 01.10, kedd.

A jövő év elején a megbeszélés szerint több alkalommal is vendégül látjuk a végleg terem nélkül maradt Angels egyesület vívóit. Ezek a csütörtöki edzések rövid, közös bemelegítés után elsősorban asszó-vívásról fognak szólni – az újonc gyerekekkel külön fogok foglalkozni.

Az edzések előtti-utáni öltözőhasználatról röviden (még sose kellett ilyesmiről írnom):

nagyon telített lett a csarnok, mindkét edzésalkalmunk előtt és után is vannak mások is az öltözőkben és bizony elég kevés a hely. Próbáljatok ennek ellenére rendet tartani, odafigyelni a cuccaitokra (az utóbbi időben rendszeresen keresünk valami elhagyott holmit). Jövőre megnézzük azt is, hogy lehet a többi öltöző használatával jobb helyzetet teremteni. Mivel a termet is percre pontosan kapjuk csak meg és a végén át is kell adnunk, kérlek titeket, igyekezzetek időben megérkezni! Ha a tervezett kezdés előtt készen vagytok, akkor bár a ruháknak nem lesz több helyük az öltözőben, de gyerekekből legalább kevesebben vagyunk bent (mert az előző csapat még a teremben van). És még együtt is több időt tölthetünk 🙂

Elnökségi határozat alapján a 2023-as évben az újoncok hozzájárulása – az eredetileg is tervezett – 5.000 Ft/hó (az idén ezt a 4 hónapot megoldottuk a minden újonc által befizetett 10.000 Ft-ból). Továbbra is keveset szeretnék a pénzzel foglalkozni, így ezt egy alkalommal, március elején szeretném majd egy összegben (25.000 Ft) elkérni. Foglak benneteket tájékoztatni (utalás is lehetséges). Kérlek, hogy ehhez bátran szóljatok hozzá, vagy tanácsoljatok, mert ebben semmi rutinom nincs!

Mindenkinek vidám, szép téli napokat kívánok a hátralévő közös heteinkre (is)! Ab

 

Kategória: Fontos információk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Add meg az eredményt, hogy tudjuk, hogy tényleg ember vagy: *

Feliratkozás hírlevélre