AvEnGarde GP III. Komárom, 12.10.

Sziasztok!

Itt a következő versenykiírás (most aztán folyamatosan van lehetőség :)) AvEnGarde GP 22-23 III Komárom Mikulás Kupa, ami ezúttal Komáromba, egy még nagyobb csarnokba szóló meghívás, az AvEnGarde GP-k rendezési koncepciójával. És a Kupa elnevezése szerint a Mikulás is a szervezők közt van.

Gyerek korosztályban továbbra is csak Titusz a versenyzőnk , neki 9.00-kor kezdődhet a nap.

Törpik: Flóra, Zsuzsi, Szandra, Ábel, Marci, Zsiga, Emil – nekik 11.30-tól kezdődik a verseny és van csapatvívás lehetőség is – ezúttal engedélyezett a fiú-lány keverés is 🙂 Csak itt van A/B mezőny szétválasztás, gondolom az idén maradna még mindenki szívesen a B-ben.

Serdülő (és köztük újonc) korosztályban indulhat Julcsi, Petra, Bori, Boldi, Imi 14.30-as kezdéssel, szintén csapatvívás lehetőséggel is.

Free-ben indulhatnak 17.00-tól a többiek: Sára, Kata, Laura, Hella, Zalán, Berci

Ilyenkor felsorolok mindenkit, de senki ne vegye tolakodásnak vagy erőltetésnek – kedvetek szerint gyertek (edzésen beszélgettünk többetekkel, akiktől tudom, hogy nem terveznek most versenyzést).

Láttam a terembeosztást és minden eddiginél határozottabb szándék és törekvés van rá, hogy időben, megfelelő mezőnnyel tudjanak az örömvívók is a Freeben vívni.

Szokás szerint kérték, hogy zsűrivel is készüljünk… (Sára, Berci, Laura?)

Az utazás – ha van autópályamatrica – kb. ugyanúgy kalkulálható, mint Ászárra, egyébként Győrújbarátról bő egy óra Komárom.

Én reggeltől veletek leszek, de délutánra megint szükség lesz önállóságra, szülői támogatásra, mert 17.00 órától Győrben adunk egy zenekarral (A Rába fúvószenekarban játszom) Karácsonyi koncertet, így Komáromból koradélután vissza kell indulnom. Egyeztetünk majd…

MÁS1: köszönöm a gyerekeknek a sok – nagyon jó – szempontot a versenyrendezés kapcsán, folytatjuk a konzultációt és a tervezést.

MÁS2: Van egy XXS és egy S méretű eladó egyesületi melegítőnk (új – lásd a Felszerelés linknél)

MÁS3: Pólóutánrendelési szándékotokat jelezzétek!

AB

Kategória: Fontos információk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Add meg az eredményt, hogy tudjuk, hogy tényleg ember vagy: *

Feliratkozás hírlevélre