Pilis Kupa 11.12. EMLÉKEZTETŐ

Kedves Vívók!

Sziasztok!
A rövid határidő miatt, és mert a személyes találkozás már lehet, hogy késő, még egyszer emlékeztetlek benneteket az alábbi hétvégi versenylehetőségre. Mivel nem beszéltünk, így nem tudom, hogy most sokan ezt kihagynátok, vagy még nem döntöttetek, ezért bocsánat, ha tolakodó a figyelemfelhívás!
Akikről tudok: Titusz, Ábel, Marci, Bori indul, Sára, Berci, Julcsi bíráskodna, Sára gondolom vívna is.
Utazás kapcsán egyelőre ennek a csapatnak megoldott az útja.
A szünetben megérkezett a pilisi versenykiírás – Pilisi_Kupa_AvEnGarde_GP_II_ford. csatolom.
Sajnos közben az egyetlen olyan szállás, amit korábban kikutattam, elkelt, így most mérlegelni sem kell, hogy összekössük-e bármilyen kirándulással (bár már ez amúgy is nagyon az utolsó pillanatban van), ellenben lehet gondolkodni máson:
Kedd estig van nevezési lehetőség (3.500 Ft/fő, csapat 4.500 Ft/csapat), az ászári GP lebonyolítási rendszerében – de a pilisi team szervezésében – sok új vívóval is találkozhattok. Ugyanakkor az AvEnGarde GP pontversenysorozatába is beleszámít – ha valaki ezt a szempontot is figyelembe venné.
Beszéltem a szervezőkkel és ígéret és határozott szándék van rá, hogy a Free versenyszám is időben (16.30-tól) megrendezésre kerülhessen. Ha ebben bizonytalanság lesz, azt még a nevezés utáni egy-két napon belül jelzik és akkor felülbírálhatjuk mi is, hogy kikkel megyünk. Mivel ők is egy kialakulóban lévő versenyrendszer úttörői, olyané, amilyeneket mi is szeretnénk, így kell egyfajta rugalmasság és megértés a részünkről is. Bár ez utazás szempontjából jóval messzebb van, de a kevés versenylehetőségünk miatt érdemes lenne bizalmat szavaznunk és próbát tenni 🙂
Természetesen most már az A/B kategóriára is figyelni fogunk!
Törpi: Flóra, Zsuzsi, Szandra, Ábel, Marci, Zsiga, Emil – nekik 12.00-től kezdődik a verseny és van csapatvívás lehetőség is.

Gyerek korosztályban 9.00 órától Titusz a versenyzőnk.

Serdülő korosztályban indulhat Julcsi, Petra, Bori, Boldi, Imi 15.00 órás kezdés, csapat lehetőséggel – ezzel az időbeosztással valószínűleg a Free hamarabb elindul, mint hogy ti résztvehetnétek abban is.

Free-ben indulhatnak 16.30-tól a többiek: Sára, Kata, Laura, Hella, Zalán, Berci

Ha jönnek nagyok a Freeben vívni, akkor kellene zsűrizni is – de lehet azt is, hogy csak egy embert írunk be, de párban vezettek, vagy felváltva. Ha nem szeretnétek, akkor egyesületi pénzből kifizetjük a bíráskodási díjat pluszban.

Az utazás a nevezésektől függően személyautóval történne – ideális esetben másfél óra. Miután a kezdések nagyon szét vannak húzva, lehet, hogy nem érdemes mindenkinek hajnalban eljönni (ebben valójában Titusz érintett csak, meg esetleg a zsűrik), hanem a nevező versenyzőktől függően összefogni. Kérlek, gondoljátok végig és köszönettel veszek minden visszajelzést, véleményt. Mindenképpen kérem, hogy, ha biztosat tudtok, akkor azt keddig jelezzétek nekem telefonon / emailben!

Ab

Kategória: Fontos információk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Add meg az eredményt, hogy tudjuk, hogy tényleg ember vagy: *

Feliratkozás hírlevélre