Nyúl Kupa AEG GPV., Bábolna

Minden eddiginél kevesebb jogom van épp nekem élménybeszámolót írni erről az alkalomról, de mégis megteszem, mert vannak és lesznek még ezzel kapcsolatos infóim, benyomásaim, kérdéseim…

Az Engarde-Service ide vonatkozó “száraz” tényei alapján Szandra biztosan fájó szívvel hagyta ott a saját mezőnyét a táblavívás megkezdése előtt, hiszen a ranglista 3. helye sokat ígérhetett volna; így is a csoportkör eredményei alapján 5. helyen végzett a törpi lányoknál (sajnos csak egyedül ő indult most tőlünk a korosztályos versengésben). Reméljük a Mozaik-élmény megérte (Petrának is)!

Másik három versenyzőnk a Free mezőnyben mérkőzött meg, győzelmekkel és vereségekkel a hátuk mögött végül is inkább előre léptek a táblaeredmények után. Sajnos most is kellett egymást búcsúztatniuk  a direkt kieséses ágon. Végeredmény: Sára 6. Laura 7. Petra 11. lett egyéniben.

Itt mind a négy GYDSE-s egy képen…

 

Ugyanez a trió “KISSKÁLDY” néven (talán még helyesebb a “KISSKÁLDYK” megszólítás, hiszen Káldyból kettő is jutott :)) csapatban is indult, ahol a staféta jellegű asszósorozatokból 2 veszteséggel és 1 győzelemmel a 4. helyen végeztek. Feltételezem, hogy ki-ki tudása – és szokása – szerint bekapcsolódott a zsűrizésbe is.

Gratulálok a kitartó 4 lánynak az eredményeikhez!

Na ez milyen kupa?

 

És ez? Sára nőisségével is győzelmet aratott? 🙂 “Legjobb Free For All hölgy”

Köszönöm a szervezők munkáját, a szülők közreműködését (fuvar, foto,…) és a versenyzőink töretlen lelkesedését!

Ab

Kategória: Élménybeszámoló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Add meg az eredményt, hogy tudjuk, hogy tényleg ember vagy: *

Feliratkozás hírlevélre