Tavaszi szünet – visszatér a régi edzésrend – Sulivívás/Diákolimpia

04.06-án és 04.11-én – a tavaszi szünetben – nem lesz edzés, 04.13-tól pedig ismét a régi rendszerben, 17.30-tól várok minden vívót az edzésekre.

Rövidesen foglalkoznunk kell a Sulivívó találkozóval, ami egy nagyszabású rendezvény vetélkedővel, bemutatókkal, sok tapasztalatszerzési lehetőséggel kezdő vívók részére Budapesten, a BOK csarnokban, 2023.05.11-én, csütörtökön  (ez elsősorban az újoncokat érinti és itt Sulivívó 2022, meg itt Sulivívó 2017 is tudtok benyomásokat szerezni róla). Valószínűleg vonattal vinném a csapatot (esetleg szülőkkel egyeztetve autózunk), az útiköltség terhelné a gyerekeket és mindenkinek ajánlom 🙂 Kérlek, már most gondolkozzatok, mert a tavaszi szünet utáni héten le kell adnom a nevezéseket!

A Diákolimpiára (erről is találtok bőven anyagot a honlapunk Élménybeszámoló részén) is szeretném vinni mindazokat, akik szeretnének ebben a profi környezetben versengeni, ennnek a párbajtőr napja 05.12. péntek. Kérlek fontoljátok meg, és a nevezési szándékot mindenképpen jelezzétek nekem vissza (segítség, ha emailben kapom meg és az iskola neve, iskola ig. neve, tesi tanár neve, és a gyerkőc osztálya is megvan), hogy úgy tudjam a kikérő-nevező leveleket vinni edzésre!

 

Ab

Kategória: Fontos információk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Add meg az eredményt, hogy tudjuk, hogy tényleg ember vagy: *

Feliratkozás hírlevélre