Szülői értekezlet – Csarnok, 2023.04.20. 18.30 óra

Az egyesület átalakulásával kapcsolatosan az elmúlt héten újabb fontos döntés született.

Köszönöm azoknak a szülőknek, gyerekeknek, akik visszajeleztek szóban, írásban, megosztották a véleményüket és együtt gondolkodtak velem a közelgő változások kapcsán! Egyértelmű útmutatást – szavazatokból születő irányt – nem kaptam, így végül is én döntöttem: az Angels Vívóegyesület vezetését kérem meg, hogy működtessék az elmúlt 15 évben felépült győrújbaráti vívóéletet! 

Egyben itt is köszönöm az AvEnGarde egyesület eddigi baráti együttműködését és körültekintő hozzáállását ebben a folyamatban, sok szempontra világítottak rá ők is, ami feladatot, nehézséget jelent és figyelnünk kell rá a jövőben.

A folyamatosan – kedvező irányba – változó feltételekről és aktuális tudnivalókról szeretnék egyeztetni a szülőkkel és az említett egyesület vezetésével.

Ezért 2023.04.20-án 18.30 órától (60 perc edzés után) a Csarnok lelátójára hívok minden érdeklődő szülőt és gyereket egy tájékoztatásra, ahová meghívom az Angels vívóegyesület vezetését is, tehát személyes benyomásokkal és kérdésekkel/válaszokkal tudunk továbblépni.

Ab

Kategória: Fontos információk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Add meg az eredményt, hogy tudjuk, hogy tényleg ember vagy: *

Feliratkozás hírlevélre