Ászár AvEnGarde GP V.

Sziasztok!

Szerintem egy nagyon mozgalmas, nagyon hosszú (persze ezt tudtuk) és élménydús napunk volt. Ez a hosszú link prózaian tájékoztat az eredményekről meg azok kialakulásáról, de én is felsorolom – jó hosszú.

https://engarde-service.com/siteTemplate.php?lang=en&large=E&page=search.php&country=hungary&typecomp=local&datefrom=2022-06-04&dateto=2022-06-04&orderby=typecompe_date&nrows=50&nopage=1

Törpi lány Flóra 6. olyan Káldy féle csendesen mosolygós mindig jókedvű stílusban, Szandra 10. uagyanez, persze. Törpi fiú Titusz 3. a jövőbe álmodó, Marci 4. a folyamatosan fejlődő és hamarosan dobogós, Ábel 6. a fegyvert pörgető, de nem mindig érdemes! de én így élvezem tudattal.

Gyermek lány Petra 3. gyorsan tanul és okosan küzd, főleg kézre olyanokat ad…, Bori 7., akinek nagyon boldog napja volt ma.

Törpi leány csapatunk, Zsuzsi, Szandra és Flóra hosszú és szoros asszókban a 6. helyet szerezte meg, de valahogy az volt az érzésem mégis, mintha vilagbajnoki döntőt vívnának, mindenkinek voltak bravúros pillanatai. Örültünk, hogy nem kerültek össze a félelmetes hírű 3 testőrrel – törpi fiúk, Titusz, Marci és Ábel, akik szintén fordulatos győzelmek és vereségek után ezüstérmesek lettek.

Vállalkozó kedvű gyermek leányaink Petra és Bori kiegészülve az Angels-es Marcellal és Hunorral Győrkörnyéki Bajnokok néven a gyermek csapatversenyben a dobogó 3. fokára küzdötték fel magukat!

A Free mezőnyben ezen a napon túlsúlyban voltak a GYDSE vívói. Talán ez is erdeményezte, hogy bár sokszor szoros, de családias hangulatú vidám asszókat vívhattunk és az eredményhirdetésen is szépen “kéklett” a kardszárnyúaktól a nyolcas csoport (csak Berci alkarja meg zoknija villant ki).

Bebe 2. nehéz az újrakezdés, de nem reménytelen, Laura 3. alább nem adom a családon belűl sem, Petra 4. a kíméletlenül pontos kézre és csuklóra(!) adott feltartókkal, Én 5. pont azt a jó élményt kaptam, amire vágytam, Berci 7. aki reggeltől kezdve talpon volt és végig bíráskodta a napot, Sára 8. szintén talponálló szorgos bírónk volt és most nem jöttek be az elképzelések (de attól még jó vagy és szeretünk), meg a focimeccset is megnyertük!

Gratulálok mindannyiótoknak és köszönjük a szervezők munkáját, a segítséget a szülőknek meg a zsűri asszisztenseknek (Laura, Szandra, Marci,…)

Vannak ám még jó képek, de aki kíváncsi rá, jöjjön csütörtökön 17.00 órára  a záró alkalmunkra a győrújbaráti Hagyományok házába (részletes meghívó hamarosan)!

Ab

Kategória: Élménybeszámoló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Add meg az eredményt, hogy tudjuk, hogy tényleg ember vagy: *

Feliratkozás hírlevélre