Évzáró gondolatok

Kedves Vívók, Szülők!

Véget ért az idei idény, kicsit furcsán, sután, de mégis új élményekkel és némi vívótudással gazdagodva zárjuk az évet.

Az idei edzőtábor elmarad és a pótlására sem nagyon látok lehetőséget, bizonyos dolgokat egyszerűen kitörölt a Koronavírus miatt kialakult helyzet (pl. a Diákolimpiát is). Igaz, hozott is olyan eseteket, amiket meg aligha valósíthatunk meg a normál ritmusú életünkben (ajánlom figyelmetekbe az Élménybeszámolók szabadtéri edzés- és verseny-képeit).

Az újonc vívók, akik szeptembertől már feljebb lépnek ebből a státuszból és kezdő/haladó vívók – esetleg versenyzők – lesznek, még kapnak egy-két hónap alapozó edzést, de az ősz közepétől, felszerelésük függvényében fognak tudni bekapcsolódni a mind izgalmasabb és mozgalmasabb vívóéletbe, a teljes “iskolák” és csörték világába. Ezért arra kérem a szülőket, hogy a honlap Felszerelés linkje alatt nézzék meg a szükséges beszerzendő holmikat, gondolják végig, hogy mire, hogyan tudnak beruházni! A mi edzésrendünk szerint jövőre minimum a kezdő vívó felszerelése szükséges, de valójában jó lenne az év folyamán kiegészíteni a haladó vívók felszerelésével (ekkor van lehetőség asszózni, házi versenyeken és a saját versenyrendszerünkben lévő versenyeken részt venni).

A nagyobb vívók “társaságának” kérdése továbbra is nyitott – hogyan tudunk több, változatosabb asszózási lehetőséget biztosítani számunkra?

A jövő évre vonatkozó edzésfeltételek előre láthatólag hasonlóak lesznek az ideihez. Az Önkormányzatunk a csarnok használatát biztosítja számunkra (csütörtökön ugyanebben az időpontban szinte biztos, a szerda kérdéses). Pénzbeli támogatásunk továbbra sem lesz. Én ugyanúgy vállalom az edzések társadalmi munkában történő vezetését és amíg a meglévő eszközeinkkel nincs nagyobb baj, addig semmilyen tagdíj nem szükséges továbbra sem.

Köszönöm a gyerekek, szülők támogató hozzáállását, sok szép pillanat volt az elmúlt idényben is, találkozunk szeptemberben!

Ha kérdésetek van, hívjatok, keressetek bátran, ha elértek, szívesen segítek :)!

Jó nyarat mindenkinek, üdvözlettel: Attila bácsi

 

 

Kategória: Fontos információk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Add meg az eredményt, hogy tudjuk, hogy tényleg ember vagy: *

Feliratkozás hírlevélre