Vívótábor 2018.

Kedves Vívók!

Az idei táborunkban lesznek ugyan küzdelmek, de vívni nem fogunk.  06.02-03. szombat-vasárnap szeretném veletek tölteni a Vértes hegységben.

Szombaton 9 körül ülnénk vonatra, és egy óra múlva Szár nevű faluból gyalogosan – minden hétvégi cuccunkat hátizsákban cipelve – jutnánk el Vértesboglárra, a Vérteslovas táborba. Az utunk 8-10 km hosszú, erdőn-mezőn, hegyen-völgyön át vezet, így reményeim szerint ebédre érkeznénk. A táborban csúszdás medence, sportpályák állnak a rendelkezésünkre, hogy ezeket jól ki fogjuk tudni használni, afelől nincs kétségem 🙂

A szállásunk egy különálló ház egy fiú és egy leány szobával, emeletes ágyakkal (ágyneműt kapunk).

Amit hozni kell, az a szombat délelőtti útravaló, mert aztán teljes ellátásunk lesz (a visszaútra is kapunk kaja-csomagot), szombat estére a tábortűzhöz sütnivaló és a hétvégére sportos, kényelmes öltözet, fürdőcucc, törölköző, tisztálkodó holmi.

Hazafelé ugyanazt az utat járjuk be visszafele, tehát vasárnap délután hátizsákos túra, vonat, amiről 19.00-kor szállunk le Győrben.

A hétvége teljes programjának rátok háruló költsége (és ebben meglepi is lesz :)) fejenként 5.500 Ft, amit ezúttal majd előre fogok összeszedni.

Kérdezzetek, szóljatok hozzá, jelentkezzetek, gyertek!

UI: a póló tervekkel kapcsolatosan is megköszönöm, ha nem csak edzésen, hanem esetleg korábban is visszajeleztek.

AB

 

Kategória: Fontos információk, Nincs kategorizálva

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Add meg az eredményt, hogy tudjuk, hogy tényleg ember vagy: *

Feliratkozás hírlevélre