BUVK

Kedves Vívók!

 

Kezdődik egy újabb idény – Boldog Új Vívóidényt Kívánok!

A pillanatnyi információk szerint csütörtökönként 17.30-19.30-ig lesz miénk a csarnok fele. A héten sajnos még nem tudjuk elkezdeni a vívást, de 09.14-én, csütörtökön már – remélem – mindannyian ott leszünk.

Az egyesületünk nagyon csendben, továbbra is létezik papíron, így utánanéztem a törvényi szabályozásoknak és amatőr sportolói szerződés alapján erre a heti edzésidőre is tudok adni tesiórás felmentést. A szerződés a dokumentumok fül alatt tölthető le, aki kitöltve hozza, annak aláírom.

Az igazán jó megoldás azonban, ha még egy edzést mellé tudtok tenni, akár egyénileg kerestek valami mozgást, akár az Angels-ben.

Nálunk az idénre nincsen tervezett tagdíj – miután teljes-értékűen működő egyesület sincs.

Az Angelsben havi 4000 Ft-ért választhattok a több vívás/kevesebb oktatás hétfő-szerda 15.30-16.00-ig tartó edzéséből vagy a fordított arányú hétfő-szerda 18.00-19.30-ig (ezt ajánlanám a mi kezdő vívóinknak).

A nagyon vívóknak 🙂 – ide valamelyikre magam is tervezem a látogatást, egyeztethetünk fuvarról – ott van még kedd 18.00-19.30-ig, illetve péntek 17.30-20.00-ig.

Aki az Angels-be (is) jár vívni, természetesen ott hagyományos alapon megkapja a “heti2tesifelmentést”.

Részletesen itt:  Angels edzések

Felszerelések kapcsán nézelődjetek – én is megnézem még, miben tudok segíteni! Ha valaki járni fog vívni a másik társasághoz is, meggondolandó egy vívózsák – de legalább egy fegyvertartó táska!

Mindenkinek vidám évkezdést kívánok a suliban is, üdv: Abácsi

Kategória: Fontos információk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Add meg az eredményt, hogy tudjuk, hogy tényleg ember vagy: *

Feliratkozás hírlevélre